http://rdblikk.no/Skins/Menu/link.html

Andre tjenester

RD Blikk og ventilasjon as har over 20 års erfaring med tak- og blikkenslagerarbeid i Trøndelag . Vi kan derfor tilby våre kunder et bredt servicetilbud utenom rene tak, blikk og fasade tjenester.

Vi kan også være behjelpelig med:

Fjerne mose på tak
Metaller til interiøroppdrag/spesialprodukter
Rensing av takrenner
Snømåking av tak 


 
Mose:
Sånn i seg selv vil ikke mose gjøre spesiell skade på taket, men det kan likevel være en ulempe å ha den der. Fuktigheten den holder på kan øke faren for frostsprengning på stein. Generelt er mose et estetisk problem, men kan utgjøre en fare for råte hvis den blir liggende inntil treverk.

RD Blikk og ventilasjon as kan være behjelpelig med å fjerne mose på tak, enten ved å vaske den av, eller ved å montere kobbertråd/kobberbånd på taket. Kobberet vil sammen med regnvann hindre at mose og alger fester seg så lett på taket. 


Metaller til interiørprodukter:
Metaller kan brukes til så mangt! Farger og utvalg er det bare fantasien som setter en stopper for. Det nevnes plater til kledning av vegg, samt plater til kjøkken eller bad mm.

Mulighetene er mange! 
På vårt verksted kan vi lage spesialtilpassede plateprodukter til det du måtte ønske.
Vårt fagfelt er bredt. 


Rensing av takrenner:
Tette og dårlige takrenner og nedløp kan gi en uønsket og stor kostnad. Tenk sikkerhet når det gjelder rensing av takrenner og nedløp. RD Blikk og ventilasjon as kan gi deg trygg og profesjonell bistand.


Snømåking av tak:
For mye snø på taket kan gi alvorlige skader på boligen. 
Snømengdene kan også utgjøre stor fare for snøras, som igjen kan gi skader på eiendom eller personskader hvis noen oppholder seg i rassonen. 

RD Blikk og ventilasjon as er behjelpelig med snømåking av tak.
Tenk trygghet og sikkerhet. Bruk oss til jobben.  Unngå problemer, bruk fagfolk! 
Med vår brede kompetanse i faget kan vi være behjelpelig med å finne løsninger for ditt hjem/bygg!
Ring oss for en hyggelig samtale.

Tlf. 920 52976

Levert av  
mangadexmangadex