http://rdblikk.no/Skins/Menu/link.html

Om oss

RD Blikk og ventilasjon er en blikkenslagerbedrift som holder på Nardo i Trondheim. Vi har bred erfaring gjennom 30 år i bransjen. RD Blikk og ventilasjon as ble etablert i 1996, og er en bedrift med flere svenner og mestre innen faget. Vi innehar sentral godkjenning for ansvarsrett.


Vi er 10 ansatte, fordelt på 2 blikkenslagermestre, 3 blikkenslagersvenner, 3 blikkenslager uten fagbrev, 1 lærling og 1 kontor/HMS ansvarlig. 

For våre ansatte legger vi vekt på å skape sikre arbeidsplasser gjennom  god faglig opplæring og et godt arbeidsmiljø. RD Blikk og ventilasjon as har utarbeidet et eget HMS og KS system for våre ansatte. 
 
 Vi driver i hovedsak med tak- og blikkenslagerarbeid. Med vår solide kompetanse kan vi utføre de fleste typer oppdrag innen vårt fagområde, og utfører både store og små prosjekter. 

Desember 2019 ble vi miljøfyrtårnbedrift og har stor fokus på miljørettede tiltak.
i 2020 har vi inngått rammeavtale med Trondheim kommune.
 
RD Blikk og ventilasjon as har et velutstyrt verksted på Nardo, hvor vi produserer alle typer beslag, takhatter, pipebeslag, og utformer detaljløsninger til prosjekter.
Vi produserer for salg til både profesjonelle aktører og privatpersoner,  

God materialkunnskap og håndverksproduksjon preger vårt arbeid, og gjør at RD Blikk og ventilasjon as kan skreddersy bygningsdetaljer som passer nettopp ditt hus eller prosjekt!


Hos oss står dyktige fagfolk klar til å hjelpe deg som kunde!
RD Blikk og ventilasjon AS følger utviklingen,
men viderefører også håndverkstradisjonene!

Tlf. 920 52976

Levert av  
mangadexmangadex